crop function

the software that eases your everyday life with your digital pictures

crop function

Postby raven22 » Thu Feb 02, 2006 4:20 pm

I cannot get the crop function to be displayed in de popup menu when i right click on either the fullscreen picture or the thumbnail.
Anything i forgot?
raven22
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 02, 2006 4:15 pm

Crop is in the enhance menu

Postby Pieter » Mon Feb 20, 2006 10:20 pm

"Enhance" is in the right click.
In the Enhance, you can crop, add borders, remove red eye,...

Pieter
Pieter
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 08, 2003 11:27 am

crop function

Postby raven22 » Tue Feb 21, 2006 9:48 am

thanks,
i just discovered this yesterday, maybe nabocorp can adjust the helpfile.
raven22
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 02, 2006 4:15 pm

Postby Dan » Wed Mar 01, 2006 8:07 am

You can try shift + C in full screen !! :) :D
Dan
 
Posts: 17
Joined: Thu Sep 04, 2003 12:33 pm
Location: France : Alpes Sud


Return to cam2pc

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron