Command line options

the software that eases your everyday life with your digital pictures

Command line options

Postby waynger » Wed Aug 17, 2005 5:44 pm

Does cam2 pc accept any commland line options? I want to use cam2pc to start using various folders.
wayne
waynger
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 17, 2005 5:31 pm

Postby hussonl » Thu Aug 18, 2005 8:12 am

Maybe this topic can help you :
http://www.nabocorp.com/phpBB2/viewtopi ... mmand+line

The requested parameter is
Code: Select all
cam2pc.exe /browse D:\Directory


Regards
hussonl
 
Posts: 41
Joined: Fri Feb 13, 2004 1:44 pm
Location: Aigueblanche, France

Postby waynger » Thu Aug 18, 2005 7:22 pm

Thanks very much, thats what I needed to know.

Wayne
waynger
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 17, 2005 5:31 pm


Return to cam2pc

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron