Setup 2 cameras

the software that eases your everyday life with your digital pictures

Setup 2 cameras

Postby Cris_on_web » Wed Sep 05, 2007 8:42 pm

I have 2 cameras: Sony and Canon. I\'m trying to setup the software to automatically download the pictures.
If I setup one camera I lose the setup for the second one.

How it is possible to keep both settings? :?:
Cris_on_web
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 05, 2007 8:36 pm

Feature request: support of more than one camera

Postby Sternwart » Sun Oct 28, 2007 10:25 pm

Hi,
I have the same problem. I alternately use a Nikon and a Sony camera. Nikon uses WIA/PTP and Sony uses USB autoconnect with the need of specifying the complete path.
I would be nice to have the chance to use 2 camera profiles simultaneously.

Rgds

Sternwart
Sternwart
 
Posts: 3
Joined: Fri Jul 02, 2004 4:50 pm
Location: [Germany]


Return to cam2pc

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron